NEWSLETTER PRIJAVA 

Srebrne ogrlice

 

Srebrne ogrlice su komad nakita koji je uvek bio i biće u modi. Pored lepog izlgeda koji daje srebro, ogrlica od srebra poseduje i veliku vrednost. Belina i sjaj srebra kojom odišu ogrlice od srebra su odgovorne za dozu prefinjenosti koju poseduju.

 

 

Cene ogrlica od srebra su manje i pristupačnije od cena zlatnih ogrlica. Sebro je vrsta plemenitog metala. Čisto srebro je mekano pa se iz tog razloga mora mešati sa nekim drugim plemenitim metalima da bi se od njega mogao napraviti čvrst nakit. Čvrstinu srebru najčešće daje bakar.

 

 

Srebrne ogrlice - cena

 

U zlatari Lorafo možete pronaći srebrne ogrlice raznih modela, bilo muških ili ženskih. Cena varira od jako visoke do pristupačne koja odgovara svakom džepu. Cena ogrlice zavisi od vrednosti koju ona poseduje.Vrednost se procenjuje na osnovu finoće srebra.

 

 

Finoća srebra predstavlja udeo čistog srebra koji se nalazi u leguri. Ogrlice sa većim udelom čistog srebra imaju veću cenu i obrnuto.Što je veći procenat čistog srebra u ogrlici postoji veća mogućnost da se ona prevuče tankim crnim slojem, nakon dužeg kontakta sa vazduhom. Taj problem koji možete rešiti poliranjem sami ili se obratite nekom od stručnih lica. Cena srebrne ogrlice prilikom kupovine raste ukoliko je težina ili veličina veća. Svaki dodatak u vidu dragog kamena ili priveska od nekog drugog pelemnitog metala će povećati vrednost srebrne ogrlice u celini ali i cenu.

 

 

Ako niste ljubitelj nakita od zlata ogrlice od srebra su vaš pravi izbor. Svratite do zlatare Lorafo,koja se nalazi u Beogradu i drugim gradovima Srbije i iz širokog asortimana muških i ženskih ogrlica odaberite sebi ili vama dragoj osobi poklon koji je večan.Pored prodaje srebra zlatara Lorafo nudi usluge otkupa srebrnog nakita po primamljivim cenama.